Virus režimních vlezdoprdelistů

24.03.2020 07:30

Virus režimních vlezdoprdelistů

Když se objevil v polovině 80. let virus HIV, původce AIDS, prorežimní komunističtí vlezdoprdelisté šířili informaci, že virus je umělým produktem americké imperialistické rasistické pavědy, vyrobeným v dílnách CIA za účelem likvidace černochů, který se do světa dostal při pokusech amerických doktorů Mengelů na černých bojovnících za svobodu, kteří úpí v amerických věznicích.

Tehdy jsem si zadělal na jeden ze svých mnohých politických škraloupů, když se mi z pozice lékaře zdravotní výchovy, což byl obor, kterému jsem se tenkrát částečně částečně profesně a částečně ze zájmu věnoval, podařilo propašovat dementi tohoto nesmyslu do časopisu lidosprávy největšího pražského obvodu Prahy 4. Napsal jsem tehdy k pozdní nelibosti komunistických papalášů, že virus HIV je mutace opičího viru, který se do lidské populace pravděpodobně dostal při srkání mozkové hmoty živých opic při rituálních hostinách muži v subsaharské Africe a pak se z tohoto rezervoáru postupem desetiletí rozšířil pohlavními styky, hlavně homosexuálními, po celém světě.

Současní prorežimní vlezdoprdelisté podobně využívají pandemie viru Covid - 19 k očerňování Číny z toho, že virus Covid – 19 , jak říkají „čínské chřipky“, je umělým produktem komunistické čínské pavědy. V tom si jsou jistí. Jen nevědí, zda byl virus rozšířen záměrně, aby zlikvidoval západní svobodu a demokracii, jejímž představitelem je hlavně Hrušínského divadlo Na Jezerce,coby biologická zbraň, nebo zda viry utekli z laboratorní klece náhodně neopatrností promitivních a lehkomyslných čínských pavědátorů, kteří ledabyle nezavřeli dvířka.

Ano, virus vznikl kdesi v Číně, patrně mutací netopýřích virů, které se patrně přenesli na divoká, později domácí zvířata a z nich na člověka. V oné oblasti jsou příhodné podmínky jak pro mutace, tak pro přenos virů. O tom svědčí historicky pandemie asijské chřipky v polovině 20.století, chřipka Honkong z roku 1968, stejně jako SARS a MERS v poslední době.

Opravdu virové mutace a šíření nejsou ideologicky podmíněny.

Obviňování Číny ze záměrné produkce a šíření viru a vyžadování jakési čínské omluvy, pokory a samozřejmé posluhy vůči světu je projevem zlovolné zášti, nebo totálního diletantství a hlouposti.

Po světě vznikají stále nové choroby, ať infekční, tak civilizační. Svět je zamořen smogem, plasty, blahobyt způsobuje obezitu a její důsledky, antikoncepce, kromě intenzivních genetických mutací, také vylidňování jistých částí zeměkoule, „humanitární pomoc“ zase naopak škodlivé přelidňování oblastí jiných, automobilizmus přináší poškozování životního prostředí a zranění a smrt při autonehodách, nové metody vzájemné komunikace poruchy sociálních vazeb, psychické poruchy a závislosti a hypoteticky také mutace způsobené elektronickým smogem atd.

Kdejaká lidská činnost je zdraví škodlivá a konečně sám život je smrtelně nebezpečný a zabíjí. A to nemluvím o cíleném zabíjení v uměle a záměrně vyvolávaných válkách. A u všech těchto patogenních a fatálních záležitostí bychom mohli hledat a nacházet viníky, mnohdy signifikantněji, než je obviňování Číny.

Buďme rádi za Čínu. Z Číny pochází většina světové produkce nejen léků a zdravotnického materiálu, ale i většina produkce světa vůbec. Kdyby toho Čína chtěla využít, během pár týdnů nemáme nejen většinu léků a zdravotnických pomůcek, ale ani spoustu dalších komodit, rýží počínaje a přes toaletní papír spodním prádlem konče. A to jen namátkou příkladem.

Je naše chyba, že jsme se z lenosti a lačnosti vzdali mnoha segmentů výroby a stali se v rámci globalizačníhio trendu závislými na dovozu. Tím se onen „bohatý a vyspělý Západ“, který staletí vládl světu, dostal ve světě do submisivní role. To je nutno si uvědomit a snažit se o nápravu. Ne tento fakt jen kamuflovat hloupým a vzteklým skandováním prorežimních propagandistických hlásných troubů.

A mnohdy mi argumentace a inteligence těchto majnstýmových papouchů připadá na úrovni Lojzy a Lízy.

Zdraví a přeje zdraví

Jirka B.

 

Diskusní téma: Virus režimních vlezdoprdelistů

Re: Buďme rádi za Čínu

Jarka Jarvis | 24.03.2020

Lidová moudrost praví něco o všech vejcích v jednom košíku. Něco podobného dělá svět s Čínou, když se z ní - a teď pominu důvod - stává výrobce téměř všeho. Přesto, že kvalita jejich produktů občas víc než skřípe. Ano, je to naše chyba, ale doufat, že současná pandemie nás donutí o tom aspoň trochu přemýšlet, se neodvažuji.
https://jarvis.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746874

Re: Re: Buďme rádi za Čínu

Jirka B. | 24.03.2020

Díky za reakci. Čína využívá možností, které ji Západ nabízí při své sebevražedné misi. A že nevyrábí kvalitní zboží? Omyl. Vyrábí to, co si objednává zákazník. Objedná-li si zákazník levný šunt, vyrobí levný šunt, objedná-li si zákazník kvalitu, dostane kvalitu. a nemyslím, že by nám Čína škodila více, než nám škodí Západ. Ten z nás kořistí. Nejde mu o svobodu a demokracii, ale jednak o odbytiště zboží a dále o levné montovny. stejně tak o kanonenfutr a nástupiště a bojiště pro jejich válečné záměry. Nedělejme si žádné iluze o nějaké nezištné snaze o pomoci a solidaritě ze strany Západu vůči nám. Jsme více méně kolonie. Nedivím se, že má Havel bustu v americkém kongresu. Byl to jejich člověk, plnil jejich úkoly. Viz humanitární likvidace našich zbrojovek v zájmu vyklizení trhu pro americké zbrojovky, které okamžitě obsadily námi vyklizené trhy. Holt nás válcují a zatím dosavadní naše vládnoucí garnitury se tomu podvolují s ochotou a bez odporu. Nebo ne? Doufám, že vedlejším produktem té pandemie může být vzestup národního sebevědomí a lepší orientace a její reprezentace v mezinárodní situaci a jejích trendech a cesta k důstojnější pozici naší společnosti ve světě.

Výborná tiskovka ministerstva zdravotnictví

Jirka B. | 24.03.2020

Nebudu psát nový blog, abych čtenáře nezahlcoval. Jen toto: dnes ráno jsem vyslechl alespoň částečně tiskovku MZd. Výborná! Věcná, seriozní, vypovídající, informující. Čísla a statistiky, které jsou konkrétní a vypovídající a která dávají důvod k opatrnému optimizmu. Vypadá to, že se u nás daří pandemii zvladatelně regulovat. Kompetentní orgány se stabilizovaly, nabíhá rutinní postup, společnost opatření až na extrémní výjimky akceptovala, panuje jednota mezi exekutivou a veřejností. Kdo chce pochopit o co jde, ten to pochopil kdo nechce, s těmi nic nenaděláme. Je ale dobré si zapamatovat, kdo je tato remcavá entita. Závěr: jako stát postupujeme správně, celá společnost má naději projít pandemií se ctí a s co nejméně (i když pochopitelně k situaci dost) odřenýma ušima. Nedopřejte sluchu záškodníkům, buďte optimističtí, myjte si ruce, dodržujte bezpečnou vzdálenost, noste roušky a vydržte o Velikonocích v karanténě. Není čas popustit otěže splašenému spřežení pandemie. Vytrvejte!

Přidat nový příspěvek