Setapouch! Setapouch, sobí hnusec!

23.01.2018 23:16

Setapouch! Setapouch, sobí hnusec!

Cítím se býti povinnován sdělit čtenářům, jak jsem zhodnotil první vzájemný duel prezidentských kandidátů. Nechci vést dlouhé rozbory, takže jsem toto střetnutí shrnul do následující audiovideo ukázky:

 

www.youtube.com/watch?v=bTNtelJ3KPU

 

Stará zkušená mamba si pohrála s krysou a ani k tomu nepotřebovala nohy.

Pan kandidát Drahoš by si měl uvědomit, že komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Zřejmě mu jeho loutkovodiči namluvili, že by měl být suverenně útočný a připravili mu tři, nebo snad pět Zemana rádoby dehonestujících atak a poradili mu, aby veškeré otázky a veškerá témata oslím můstkem převedl na ty ataky.

Připomnělo mi to jednoho spolužáka z gymplu, který se naučil z angličtiny k maturitě jen téma „Lety do vesmíru“ a od zbylých 19ti témat jen dvě věty, kterými je převedl na téma „Lety do vesmíru“. Dostal Shakespeara a začal: „Shakespeare napsal drama Hamlet, kde se princi zjevuje mrtvý otec na hradbách v jakémsi mlžném oparu, který vypadal jako dým paliva startující vesmírné rakety.“ A dále pokračoval o letech do vesmíru. Myslím, že mu to tenkrát při maturitě nevyšlo.

A stejně dnes při kandidátském duelu dopadl Drahoš. I když jemu blízké mediální i společenské kruhy budou tvrdit opak. Proto ta kancelář na uvádění omylů na na pravou míru na začátku.

Jirka B.

Diskusní téma: Setapouch! Setapouch, sobí hnusec!

Poděkování

Jirka B. | 27.01.2018

Děkuji za příspěvek

provozní kanceláří

matka | 24.01.2018

Genius loci - těmto novodobým továrníčkům chybí v jejich kancelářích onen jediný pravdivý obláček dýmu. Jejich dým jest nehodný toho slova - pravdy.

Ano, už jedou ....

Jan.L | 23.01.2018

Mitrofanov, Šafr, Feri ...

Přidat nový příspěvek