Ráno posrané, večer vyprané. Timur a jeho parta

02.06.2020 11:11

Ráno posrané, večer vyprané. Timur a heho parta

V dobách, kdy jsme si libovali v táboře, konkrétně socialistickém, podrýval jsem bratrskou jednotu proletářů vtipem:

Kráčí babka Dagatka ráno hustým lesem za dědem Jegorem. Najednou se za ní ozve dupot. Babka běží, co jí síly stačí, ale nestačí. Doběhne ji parta junáků, povalí ji na zem, zvedne jí sukně nad hlavu a … nic. Jen spodní prádlo jí chybí.

Kráčí babka Dagatka večer hustým lesem od děda Jegora. Najednou se za ní ozve dupot. Babka běží, co jí síly stačí, ale nestačí. Doběhne ji parta junáků, povalí ji na zem, zvedne jí sukně nad hlavu a … nic. Jen má na sobě opět spodní prádlo s přišpendleným lístkem papíru s nápisem: „Ráno posrané, večer vyprané. Timur a jeho parta.“.

Avizoval jsem pauzu ve psaní, neb jsem měl absolvovat chirurgický zákrok na levém rameni. A absolvoval. Včera v sedm ráno jsem se dostavil do nemocnice, po obědě mne uspali a v podvečer jsem měl to posrané rameno vyprané.

Dnes od rána už jsem zase doma. Sice to zatím bolí a při psaní velkých písmen si musím přidržovat „Shift“ kolenem levé nohy, ale prý to má být za pár dní dobré. V očekávání příštího jsem tedy optimista.

Takže tímto děkuji partě MUDr Pečeného a kolektivu Rehabilitačního centra Beroun.

No a když si někteří čtenáři z napsaného vezmou jen ten vtip o Timurovi a opráší a novelizují ho na dehonestaci současného Ruska, budiž, když se na víc nezmohou.

A pro pamětníky k připomenutí a pro ostatní k nahlédnutí

www.youtube.com/watch?v=NefuIq9DQZg

Zdraví a přeje zdraví

Jirka B.

 

Diskusní téma: Ráno posrané, večer vyprané. Timur a jeho parta

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek