Ohánějí se pravdou a láskou a dští lži a nenávist

10.01.2023 16:31

Ohánějí se pravdou a láskou a dští lži a nenávist.

Letošní prezidentská kampaň opět potvrdila, jak hluboce byly devalvovány základní morální a etické etalony.

Skupina „lepšolidí“, ohánějíce se termíny „pravda“, „láska“, „svoboda“, „demokracie“, „právo“ a podobně předvedla a předvádí místo pravdy lež, místo lásky nenávist, místo demokracie prosazování svých nade vše nadřazených nároků, místo respektování práva  žonglování s ním.

Je velice zajímavé, jak se ti, kteří se pasují a jsou pasováni do pozice kandidátů „pravdy a lásky“, jsou schopni a ochotni vzájemně  mezi sebou do statků s hrdel  likvidačně  a neomaleně bojovat o prezidentský post, vzájemně na sebe vytahujíce ať domělou, nebo faktickou špínu, znečišťující jejich údajně neposkvrněný profil. A v tom vzájemném bratro(sestro)vražedném boji jim pomáhají jejich příznivci a tak se tito kandidáti "lepšolidí"  vzájemně demaskují ve své nekompetentnosti a morální nepřijatelnosti a navzájem se, aniž by si ti lepšolidé uvědomovali, diskvalifikují z jejich rolí jediných spravedlivých, poctivých a čestných spasitelů naší společnosti.

A také je zajímavé, jak najednou jejich spory a obviňování jdou stranou, je-li potřebné se spojit a dehonestovat kandidáta, který podle nich není dostatečný lepšočlověk. Když se musí spojit v jediném programu, který je spojuje, což je program „AntiBabiš“. Pak jsou opět všichni neposkvrněné lilie bez kazů a se svatozáří.

Pak unisono křičí o zloději, ač soud dospěl k opačnému názoru, je jim okamžitě vlastní xenofobie, znevažují národnost, chrlí posměch, nenávist a primitivní sprostotu a hloupost.

Zažil jsem už takový režim, který své odpůrce pasoval do role ztroskotanců a zaprodanců, který se u moci držel za pomoci silových složek, represivních zákonů, cenzury a potlačování svobody názorů a slova. Režim „pořádku a klidu“, který si platil klaky snaživých režimních příživníčků, vytvářejících uměle to pravé názorové směrování a atmosferu a stál na jedincích, kteří z naivity, prospěchu, či hlouposti opakovali předžvýkané omšelé mantry. Byl to ten normalizační režim, který měl také „drtivou podporu“ veřejnosti. Tak drtivou, že najednou padl během pár dní.

Myslím, že ta paralela současného zdejšího režimu s také na cizí velmoci závislým normalizačním režimem druhé poloviny minulého století, je na bíle dni. A myslím, že jednou, ať dříve, či spíše později, dopadne tento režim stejně.

Nemyslím si, že volba A.Babiše prezidentem je ideální. Ale v současné konstelaci sil je to jediný možný krok kupředu cestou, která někdy v budoucnu může přinést nějakou naději. Naději na lepší příští, které v současnosti s vládou soběstředných pokryteckých neumětelů nemá perspektivu.

Proto budu volit A.Babiše.

Přemýšlejte nad svojí volbou.

Zdraví a přeje zdraví

Jirka B.

 

 

Diskusní téma: Ohánějí se pravdou a láskou a dští lži a nenávist

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek