Koronavirus Covid - 19 napadá více muže, než ženy

17.04.2020 14:18

Koronavirus Covid – 19 napadá více muže, než ženy.

Covid – 19 je genderově nekorektní. Dává přednost mužům před ženami. A ostatních osmašedesát pohlaví si asi vůbec nevšímá. Alespoň ve statistikách jsem nezaznamenal žádné specielní údaje o počtu nakažených např. LGBT.

Buď je Covid genderově nekorektní, nebo se v krizové situaci ukázalo, že lidská pohlaví jsou opravdu jen dvě a vše ostatní jsou jen jejich deviace od normy. Pokud by se takovéto „odvážné přiznání“ o dvou pohlavích stalo běžné, pak už by to byl jeden z pozitivních důsledků této pandemie. Ukázalo by se, že setkání s virem tváří v tvář vrací lidem zdravý rozum.

Doufám a moc si přeji, aby syndrom návratu zdravého rozumu, coby důsledek koronavirové pandemie, byl faktem a zasáhl co největší segment lidské populace a zároveň co největší segment lidského myšlení.

Aby narovnal nejen všelijaké ty „korektnosti“, což nebylo nic jiného, než překrucování reálného stavu ve prospěch nátlakových aktivistických skupin, ale též aby došlo k narovnání hodnotových žebříčků. Aby pravda byla pravdou, láska láskou, svoboda svobodou, aby práce byla matkou pokroku a vyrábět solidní výrobky bylo úctyhodnější, než šejdířské překupničení, aby respekt k přírodě byla přirozenost, nikoli proklamativní politikum. Aby za vzory byli bráni ti, co něco znají, něco dovedou, mají schopnosti a odhodlání, nikoli kdejaká děvka, jejíž jedinou předností jsou silikonová falešná prsa.

Byl bych rád, abychom si uvědomili, co všechno jsme jako občané České republiky dokázali v době krize a doufám, že ještě, než skončí, dokážeme. A abychom na to byli patřičně hrdí a aby nám to vydrželo.

A abychom i v oblasti ekonomické brali důsledky krize jako výzvu, jako nový start bez zbytečné zátěže autsajdra hodného tak maximálně favoritům nosit vodu, ale jako rovnocenného soupeře všem. Já pán, ty pán, každý po svém prkně!

Máme na to, tak to nepodělejmě.

Zdraví a přeje zdraví

Jirka B.

P.S. A aby to nebylo celé tak apelativní, tak něco pro zlehčení. Moc se mi líbilo výstižné hodnocení atmosféry současné karantény dámou mého věku: „Je mi, jako by mi bylo znovu šestnáct. Dlouhé vlasy, chlupaté nohy a k tomu domácí vězení.“.

Tak něco z té „top less“ doby dlouhých vlasů, chlupatých nohou a domácích vězení.

https://www.youtube.com/watch?v=Dm4uwYlEbxc

Možná tam v tom Platýzu v sobotu odpoledne před dvaapadesáti lety někde sedím.

 

Diskusní téma: Koronavirus Covid - 19 napadá více muže, než ženy

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek