Ježíšku, zhasni to!

13.12.2019 19:39

Ježíšku, zhasni to!

Nevím, jak vypadal Betlém před 2019 lety, ale pochybuji, že v době Ježíšova narození svítil tak, že vypadal jako barnumský lunapark.

Greténi volají po vybíjení prdících krav, před „vybíjením“ prdících nemluvňat ( že by jistá podobnost s Herod(es)em?), třesou se strachy před svojí enviromentální budoucností tak, že v pátek nechodí do školy, ministersvo zahraničí ČR chce pořádat páteční semináře o klimatu a pěstovat na dvoře Černína čmeláky, Evropa chce zlikvidovat svůj průmysl, aby byla k roku 2050 uhlíkově neutrální ( proč se pořád mluví o uhlékové negativní stopě a nesnažíme se podporovat kyslíkově pozitivní stopu?), atomové elektrárny jsou na indexu a plundrujeme se solárními panely a přece na oslavu Vánoc ( politicky korektně už to někde jsou zimní oslavy) se pálí hafo energie navíc, zeměkoule září jako poutač do bordelu, a to jen pro zvýšení obchodního obratu. A nikomu to moc nevadí.

Všude září sobi, stromy jsou obaleny girlandami lucerniček, na zápražích „plují“ fosforeskující labutě a poněkud dementní Santa Klaus ozářen reflektory tajně šplhá po hromosvodu ke komínu, aby přinesl pod plastový stromeček nový ajfón.

A ještě se lidé tou energeticky náročnou a zbytečnou kýčovinou chlubí. Ba v tom energetickém plýtvání soutěží.

A při tom se všechny ty orgie energetického plýtvání zaštiťují oslavou narození našeho spasitele Krista Ježíše.

I v tom je vidět to pokrytectví a farizejství současné společnosti. Káže vodu a chlastá víno, okázale žvaní, ale skutek utek, jen velké divadlo.

Ježíšku, zhasni to! Vždyť v tom zbytečném světelném smogu zatěžujícím životní prostředí rozhodně jalověji, než ho zatěžují ony prdící jalovice, by nebyla ani vidět hvězda betlémská. Ježíšku, vtrhni už do těch chrámů konzumu a vyžeň ty penězoměnce! Zhasni to, Ježíšku a zpytuj svědomí, zda ta Tvoje oběť za to stála.

Jirka B.

O tomhle píšu:

www.youtube.com/watch?v=xv8gJ_W4w_s

 

Diskusní téma: Ježíšku, zhasni to!

Otřesné video,

matka | 17.12.2019

a to včetně mluvy toho člověka. Vždyť on ani neumí pořádně česky. A lidé to berou za své.
Ježíšku, zhasni to!

Re: Otřesné video,

Jirka B. | 19.12.2019

Děkuji za příspěvek a přeji nejen Vám, ale i všem lidem dobré vůle hezké Vánoce.
Jirka B.
i

Přidat nový příspěvek