Islamisté to dělají dobře

14.11.2015 09:29

Islamisté to dělají dobře

Mají svůj zájem dobýt (či dobít) svět a tak ho naplňují. Oni dobře pochopili, že jejich a naše kultura nemůže žít ani spolu, ani vedle sebe, ale že zde jde o to, kdo s koho.

Vědí, že mezi oběma kulturami je válka a tak bojují a nás likvidují. Z jejich hlediska dělají to, co je správné.

Je to naše chyba, že my jim k tomu našemu vyvražďování podáváme teplou kávu a čerstvé kuřecí sendviče, aby nás náhodou někdo nemohl nařknout z nedostatku pohostinnosti, empatie a humanity.

My jsme ti hlupáci a slaboši, kteří z naivity, hlouposti či zištnosti podporují své vrahy. Tedy alespoň ti, kteří ze svých politických funkcí a  pseudomorální váhy buď své  kulturní společenství vraždí, či k jeho vraždění napomáhají. A také ti, kteří z pocitu potřeby všeobjímajícího lidství a jakési autocenzurní slušnosti k tomuto vraždění, sice s nevolí, ale mlčky přihlížejí.

Proboha, už dost. Už je potřeba zakřičet bez autocenzury, co si o tom většina z nás těch mlčících myslí.

A myslím, že jsme už za hranicí toho, kdy by stačilo se jen ozvat. Přece nepůjdeme za uklidňujícího mumlání nesmyslných řečí pomocníků těch islámských řezníků na halal porážku! Budeme-li mít my, naši blízcí, naše děti a vnuci podříznutá hrdla, bude jedno, že jsme při podřezávání  hrdě napjatých krčních tepen měli na napnutém krku hlavy vztyčené pýchou na naši toleranci a humanitu.

Znovu opakuji, v současnosti již jde jen a jen o to, zda my, nebo oni. Uvědomme si to a konejme!

Tento článek je reflexí na naši nejnovější včerejší prohranou bitvu v rámci islámské agrese proti svobodě a demokracii a na půl druhou stovku obětí  včerejšího útoku islámu v srdci Evropy.

Věnováno všem obětem islámské války proti nám.

Jirka B.

P.S. Záměrně nepíšu o islamistech, ale islámu, neboť islám je ideovou a organizační platformou islamismu.

Diskusní téma: Islamisté to dělají dobře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek