Blbí, nebo navedení !?

19.10.2015 16:14

    Když někdo v partě dětí mého dětství žvanil či páchal do nebe volající kraviny, ostatní hodnotili jeho počínání dotazem: "Jsi blbej, nebo navedenej?!".
    Stejnou chuť se zeptat mám, když slyším tu agitaci těch, kteří propagují a obhajují islámskou tsunami do Evropy. Můj osobní názor je, že buď jsou velmi naivní, velmi hloupí, nebo velmi dobře honorovaní.Naivní snad mohou být ty Nanynky z Hudliček, které se zatoulaly ze svých vísek do větších měst, tam se chytly podivné společnosti a nyní po boku "svých" odredovaných anarchistů a v představě, že budují lepší svět, bojují za práva tu imigrantů, tu homosexuálů, tu velryb a tu proti McDonaldům a tu proti všem, ačkoli by docela stačilo bojovat proti vším.
    Hloupí jsou všichni podobní, kteří se chovají stejně a je jim přes třicet. Dobře honorovaní jsou mnozí politici, politologové, novináři, obchodníci, pašeráci lidí a ostatní "dobroserové", kteří mají z propagace a podpory migrační vlny profit.
    Nelze být tolerantní  ve vztahu k netolerantním a humánní ve vztahu k nehumánním. "Tolerancí" a "humanitou" páchá ta dobroserská část evropské populace nikoli sebevraždu Evropy, ale její vraždu. Vždyť ta umlčovaná většina Evropy je proti islámské migraci do našich domovů.
    Islám a původní evropská kultura jsou absolutně nekompatibilní. Jak ukázal čas, nelze žít ani spolu, ani vedle sebe, ale situace se nikoli naší vinou vyhrotila do stavu "Kdo s koho!".Islám není jen náboženství, ale zlá a totalitní ideologie, která popírá demokratické vztahy, základní svobody tak, jak je chápe naše společnost, toleranci a humanitu a to v samém principu . A šaria je  prováděcí předpis k dosažení cílů, kterými jsou šíření totalitního islámu, byť silou. Islám je totalitní teokracie, která je v kontaktu neslučitelná s evropskou demokracií.
    Islám neuznává rovnost lidí ani podle náboženství, ani podle pohlaví. Nadřazuje muže nad ženou, muslimského věřícího nad ostatními. Např. neislámská žena křesťanka či židovka je člověkem 4. kategorie na úrovni domácího zvířete, což má jen tu "výhodu", že jako dobytek nemusí platit náboženskou daň, kterou musí platit islámu křesťanský či židovský muž nacházející se o kategorii výše. Bezvěrec, či příslušník jiného náboženství než "náboženství knihy" (kromě muslimů jsou to vyznavači křesťanství a judaizmu), je na ještě nižší úrovni, je zcela bezcenný a zabít ho není, podle šarii trestné. To samé platí i pro různé menšiny, např. homosexuály.
    Je zajímavé, že v diskuzích většina těch naivních a hloupých to neví. Nanynky nevědí, že mohou být dle šarii beztrestně znásilněny a poté ukamenovány, homosexuálové nevěří, že by byli po vítězství islamistů zaživa svrženi z nejvyšší budovy ve městě, zloději , alkoholici a feťáci nevědí, že by jim byla uťata dle šarii ruka, či chodidlo. Takovéto tresty dle šarii nejsou ojedinělé, tedy nikoli 60 amputací za 1200 let, ale jsou praktikovány, speciálně IS, čím dál, tím častěji. Za posledních pár měsíců bylo dokumentováno několik ukamenování a dvě, či tři amputace chodidel a rukou.
    Je také známo, že i v Evropě jsou oblasti v islámské komunitě, kde platí a je uplatňováno právo šaria a státní orgány v těchto vyloučených "no go" oblastech nejsou schopné vykonávat svoji správu. A v těchto oblastech jsou prakticky běžně prováděny vraždy ve jménu rodinné cti, jejich obětmi jsou např. dcery , které se nechtějí podrobit domluveným sňatkům většinou mezi příbuznými a jsou příbuznými ubity. Těch vražd, které nebudou nikdy vyšetřeny a potrestány, je podle odhadů německých odborníků jen v Německu několik desítek ročně.
    Je zajímavé, že tato lidská nerovnost panující podle islámu, perzekuce " jiných", ani drakonické tresty, kde je běžné bičování a popravy stětím, upálením či podřezáním, nevadí našim ochráncům demokracie, kteří se osypávají z toho, že se někdo v Praze razantněji, nebo jen vůbec ozve proti implantaci islamizmu a islámu do Evropy. Inu, o dřevo z povltavských lesů je v Saudské Arábii  zájem, petrodolary dotovaným mediím stojí za ty prachy šířit dobré jméno " beninských lékařů a eritrejských ekonomů" zachraňujících Evropu z intelektuálního marazmu, neziskovým organizacím stojí  likvidace Evropy za zisky v petrodolarech. A to jsou jen ta nejnižší patra těch, které tato migrační krize živí.
 

A pak jsou tu ti "užiteční idioti", kterým jejich hloupost a naivita dodává důležitosti.


Jirka B. 

Diskusní téma: Blbí, nebo navedení !?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek