Trikolora

10.06.2019 22:04

Dnes představil Václav Klaus ml. nové občanské hnutí Trikolora. Docela jsem toto uvedení nového hnutí do společnosti očekával se zájmem. 

Co k tomu: Pilíře Rodina, obec, stát, Česká republika a poctivá práce jsou zásady, ke kterým se roky hlásím. O tom se ostatně čtenáři mých blogů jistě přesvědčili, či mohou přesvědčit. 

Václav Klaus jr. je člověk charismatický, jeho prezentace je kultivovaná, jeho řeč smysluplná a srozumitelná. Jeho názory jsou konzistentní a fundované. Myslím, že je dost zkušený, že se obklopil slušnými a lidsky i odborně vyspělými spolupracovníky.

Myslím si, že toto občanské hnutí Trikolora může být kristalizačním jádrem a silou, okolo které se soustředí dostatek občanů, kteří si zachovali zdravý (řekl bych selský) rozum, mají dostatek životních zkušeností a mají zájem o zachování perspektivy slušného a důstojného života pro sebe, své potomky a celou naši společnost uprostřed světa zmítaného sociálními, ekonomickými, ekologickými a dalšími nesmysly.

Měl jsem příležitost poznat V.Klause jr. v době jeho dětství. Byl to vždy schopný člověk, kterého jeho fyzický hendykep nejen nezlomil, ale naopak posílil. Byl již tenkrát schopný bojovat s osudem, s posměváčky, s překážkami. Velkou zásluhu na tom, že se nenechal nepřízní osudu zlomit a že se s ní vyrovnal, měla i výchova ze strany jeho rodičů. Jsem přesvědčen, že pokud se na pole politiky rozhodl spolu s hnutím občanů Trikolora vydat, není to jen nějaký krátkodobý experiment, ale seriozní pokus o konsolidaci naší společnosti. Je to bojovník.

Přeju Trikoloře hodně úspěchů, neboť její program a usilování může reálně naší společnosti prospět.

Věřím, že Trikolora osloví a zaktivizuje tu část naší společnosti, která sdílí obavy z pomatené budoucnosti a zachovala si dosud zdravý rozum , reálný znalostmi, zkušenostmi a schopnostmi podložený pohled na svět a chuť se pokusit konsolidovat naši rozháranou společnost.

Program Trikolory moji podporu má. Doufám, že si moji podporu udrží i při praktickém politickém životě.

Jirka B.

 

Diskusní téma: Trikolora

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek