Prahou prošel duhový průvod Prague Pride

11.08.2018 21:36

Prahou prošel duhový průvod Prague Pride propagující a protéžující nestandardní sexuální menšiny.

I kdyby si účastníci podrážky prošlapali, stále budou jen dvě pohlaví, tedy samice a samec, v lidském společenství žena a muž .

Vzhledem k tomu, že základním posláním každého živého organizmu a společenství je předat život další generaci, je v lidském společenství normou plození potomstva normálním heterosexuálním stykem, v naší kulturní oblasti nejlépe v kompetní funkční rodině tvořené ženou – matkou, mužem - otcem a dětmi jednoho, nebo obého pohlaví. Toto je norma, toto je normální. Vše ostatní je deviantní, tedy bez jakékoli emocionální nálepky odchylné od normy.

Neexistuje jiné pohlaví než mužské, či ženské. Existují tělesné a duševní deviace, mutace, malformace, variace, které odchylují takto vybavené jedince od normálního sexuálního habitu, či cítění a komplikují, či znemožňují naplnění základního úkolu, tedy zachování rodu.

Běžná společnost je schopna za normálních okolností takovéto jedince absorbovat, poskytnout těmto od normy odchylným jedincům možnost běžného prožití života a uplatnění.

Neznamená to ale podle mne, že by neměla z takové deviace( znovu zdůrazňuji, že slovo deviace používám ve smyslu odchylky od normy bez jakéhokoli peiorativního zabarvení) vyplynout určitá omezení. Podle mne je takovéto omezení například nemožnost uzavírání sňatků mezi homosexuály, protože manželství je unikátní uzavření svazku muže a ženy za účelem založení biologicko-společensko-ekonomické jednotky – rodiny v pravém smyslu slova. To ovšem nevylučuje upravit legislativně a společensky takovéto partnerské svazky jiným způsobem. Stejně tak jsem proti adopci dětí homosexuálními páry, protože je v zájmu dítěte, aby bylo formováno v prostředí, které odpovídá normě.

Pokud bych měl pro lepší pochopení argumentovat extrémem, pak by snad každý pochopil, že pokud by měli být vybráni jedinci, kteří mají např. být omezenou skupinou, která má zachránit přežití lidstva, nebo letět kolonizovat pro lidstvo nové planety, pak bych pro takovouto misi pochopitelně vybral hetrosexuální muže a ženy.

Tolik k dnešní kontroverzní strýtparádě.

Jirka B.

 

Diskusní téma: Prahou prošel duhový průvod Prague Pride

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek