Pojede poslankyně Němcová do Great Britain na pohřeb kočky a dvou morčat?

06.04.2018 20:10

Pojede poslankyně Němcová do Great Britain na pohřeb kočky a dvou morčat?

Hořká a nebezpečná komedie okolo otravy Skripala Novičokem je stále absurdnější a absurdnější.Tvrzení jsou stále kategoričtější, důkazy vágnější až žádné, oběti otravy nejsmrtelnějším absolutně fatálním jedem vstávají z mrtvých, zato se objevují nové oběti v podobě morčat a kočiček. Kdyby celá ta umělá aféra nebyla k zblití, byla by k posmání. Myslím, že doba, kdy býti Britem znamenalo býti férovým džentlmenem, je dávno pryč. Co nás ještě v té frašce čeká?! Němcová, Gazdík a Farský kráčejí teatrálně v zástupu jednotně solidárních a odhodlaných západních politiků na cestě ke kafilerii za rakvičkami tragicky obětovaných morčat?

Čím v dnešním „Pelé mele“ budu pokračovat? Asi tím, že patrně budou předčasné volby. Teprve po nich začnou strany tzv. demokratického bloku litovat, že byly tak protistátotvorné. Některé ty strany ale už z pozice strany mimoparlamentní. Vadit mi to nebude, začínám pomalu přemýšlet, jakou volbou v předčasných volbách bych k tomu nejlépe přispěl. Uvidím!

Petice Milion chvilek má za sebou 2/5 času , který autoři petice stanovili na získání 1000000 podpisů za likvidaci Babiše. Zatím získali 235000 podpisů a milionu nedosáhnou. Melou z posledního,ač mobilizují poslední rezervy. Jsem rád za jejich nápad, který jasně nejen jim, ale celé veřejnosti ukáže, že aktivních „kavárníků“ je cca 350- 400 tisíc. A těch, kteří s nimi nesouhlasí a chtějí respektovat výsledek demokratických voleb je zhruba 20x- 30x více. Měli by si to ti petičníci uvědomit. Jsou jen křičící hrstka. A to nestačí, ač jsou aktivní, hluční, arogantně sebevědomí. Je dobře, že si nastavili zrcadlo. Jen jestli se poučí dříve, než tu desateranásobnou většinu popudí k akci.

Demokracie je směřování společnosti podle většinového názoru, vysloveného v demokratických volbách. To je třeba respektovat, ať už se nám to líbí, nebo ne. Není to rozhodování na základě diktátu menšiny, ať se ten diktát nazývá diktatura proletariátu, či je činěn pokus o diktaturu samozvaných elit.

Poměrně s odporem jsem zaznamenal  lokajskou servilitu našich politiků ať už ve věci vyhošťování ruských diplomatů, tak ve věci vydání ruského hackera do USA. Takhle se nálepky národa lokajů a služek nezbavíme.

A když jsme u toho národa, tak nová verze návrhu hymny se mi nelíbí. Kdysi jsem psal v blogu, že bych prezentoval  v národní hymně i tu bojovnější druhou sloku a rytmicky bych ucajdanost posunul k razantnějšímu pochodu. Ale umíte si představit, jak za zpěvu pochodu jdou naši lokajové a služky líbat nohy našich protektorů?

Vypadá to, že už je tu pravé jaro. Takže jsem se pustil do „revitalizace“ bazénu, tedy kromě práce na zahradě a na stavbě. Takže  píšu v kratším formátu a asi i budu psát i méně často. Ale čtenáři stejně jen čtou a nediskutují. Škoda.

To je dnešní „Pelé mele“ celé.

Jirka B.

Diskusní téma: Pojede poslankyně Němcová do Great Britain na pohřeb kočky a dvou morčat?

Vtip týdne?

Jirka B. | 08.04.2018

Podle agentury AFP nabídly USA Rusku, aby obě země , týden poté,co USA vyhostily 60 ruských diplomatů a Rusko zareagovalo recipročně, doplnily obě země počet diplomatů na původní stav z důvodu neschopnosti USA zabezpečit provoz svých diplomatických zastoupení v Rusku. Požádá i naše ministerstvo zahraničí o návrat tří ruských diplomatů do Prahy a našich tří do Moskvy?

Němcová na fůnus nepojede, morčata a kočka už mají po kremaci

Jirka B. | 07.04.2018

Poslankyně Němcová přišla o svých 5 minut slávy, které se mohla dočkat na pohřbu zatím jediných obětí údajného ruského útoku Novičokem, dvou morčat a jedné kočky. Otrávený agent Skripal se z otravy začíná mátořit, dcera je na tom ještě lépe, a tak jedinými (polo)známými obětmi jsou dvě morčata, která podle neoficiální zprávy, kterou vypustila britská media jako reakci na dotaz ruské strany, co že je se zvířaty z domu Skripalových, zemřela na dehydrataci (rozuměj: byla zavřená v kleci a nikdo z kompetentních, kteří jistě dům propátrávali, jim několik dnů nedal napít) a kočka, kterou výzkumníci z britské výzkumné laboratoře otravných látek utratili, protože prý byla vystresovaná. Tři zvířecí mrtvoly byly okamžitě spáleny, což bych tedy, vzhledem k tomu, že to byly vlastně předměty doličné v mezinárodním skandálu, považoval za dost neprozřetelné a nestandardní, jinými slovy za ničení důkazů a zametání stop.

Přidat nový příspěvek