Má českého politika zajímat více lachtan V Antarktidě, než Jaroslav Novák z Pelhřimova?

11.06.2019 18:23

Má českého politika zajímat více lachtan v Antarktidě, než Jaroslav Novák z Pelhřimova ?

Po oficiálním antré nového občanského hnutí Trikolora na politické kolbiště české republiky byli toto hnutí a jeho zakladatel a lídr Václav Klaus ml. podrobeni hodnocením a prognozám jejich budoucnosti.

Ostatně i já jsem ve svém včerejším blogu hodnotil.

Jistě není překvapením polarizace názorů a vyjádření od podpory až k zatracení. Dalo se to v takto rozpolcené společnosti očekávat, člověk nemusí být sociolog, nedej bože politolog. Portfolio názorů si můžete vyhledat a přečíst v mediích sami.

Mne zaujala nenávistí zaslepená kritika z úst těch politiků, kteří si naběhli na vidle a zneužili a překroutili větu, kterou Václav Klaus přiblížil obsah pilíře hnutí, který podepírá zaměření Trikolory na zájem o Českou republiku, zájem o její občany, snaha o prosperitu našeho prostoru i společnosti.

Václav Klaus ml. doslova řekl:“Skutečně nás zajímá víc Jaroslav Novák z Pelhřimova, než lachtan v Antarktidě.“.

Osobně se domnívám, že český politik, česká politická strana (hnutí) by se měla samozřejmě spíše zajímat o „Jaroslava Nováka z Pelhřimova“, než o „lachtana v Antarktidě“.

Tato věta určuje programovou prioritu českého občana, nevylučuje ovšem ani zájem o problematiku globální.

Proto se chci zeptat těch politiků, kteří ve své zlobné zaujatosti vůči V.Klausovi ml., či ze strachu, že je úspěch nového hnutí může připravit o hlasy a koryta, dštili na V.Klause ml. a Trikoloru fekál, zda si opravdu myslí, že je důležitější zajímat se o, či řešit problémy lachtana v Antarktidě, než se zajímat o, či řešit problémy občanů Česka?

Jestliže si myslí, že lachtan v Antarktidě je pro ně důležitější, než pomyslný reprezentant občanů ČR Jaroslav Novák z Pelhřimova, pak by měli jet kandidivat do voleb v Antarktidě a nepředstírat, že jsou schopni, či ochotni udělat něco pro naše občany.

Ten , kdo je schopen preferovat lachtana v Antarktidě před českým občanem, je buď hlupák, nebo vyžírka, který rádoby weltmanským čucháním k prdeli mocných usiluje o svojí dobře honorovanou karieru lokaje cizích pánů. V obou případech nemá takový politik právo šplhat k těm cizím zadkům, do kterých se cpe, po našich zádech.

Prosím laskavé čtenáře, aby si ty politiky a jejich strany, kteří dávají přednost zájmům lachtanů z Antarktidy před zájmy českých občanů, dobře zapamatovali a v každých následujících volbách jim „vystavěli plot“.

Jirka B.

 

Diskusní téma: Má českého politika zajímat více lachtan V Antarktidě, než Jaroslav Novák z Pelhřimova?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek