Děkuji, bylo to krásné, děkuji

29.04.2019 22:00

Děkuji, bylo to krásné, děkuji. Konečně trochu sprchlo a dnes u nás napršelo potřebných 15,5 mm srážek a ještě se dá očekávat nášup. To je jedna příjemná záležitost. 

Druhá příjemná záležitost je, že neustále roste návštěvnost a čtenost  těchto stránek. I když píšu asi pro nekomunikativní čtenáře, což je otrava. Je fakt zarážející, když denně navštíví stránky něco méně než 300 individuálních čtenářů a otevřou okolo 1500 stránek a žádný nemá potřebu se vyjádřit. To opravdu evokuje myšlenky na partu Holanďanů, kteří se na mém blogu učí, jak se připojit k internětu, eventuelně myšlenku, že píšu pro lidi bez názoru, eventuelně národ strašpytlů, kteří sice mé stránky otevřou, ale před tím zatemní okna, protože "poslouchání cizího rozhlasu se trestá smrtí". Pokud to tak je, tak si opravdu nezasloužíme nic jiného, než volské jho na krk.

No, asi nastane oboustranná příležitost zapřemýšlet, jak dál. Odjíždím (ne moc rád) na měsíc do (b)lázní, kde od současného rytí záhonů, stěhování nábytku či stavebnin a řezání dřeva budu postupně zvyšovat kondici krátkými procházkami a lehkým kondičním cvičením v hloučku vdov, kam si sice  s sebou vezu nějaký laptop, ale jednak nejsem nějaký ajťák, abych si byl jistý, že ho zvládnu připojit do sítě a obsluhovat, jednak jsem zvyklý psát z pohodlí domova, takže možná měsíc nic nenapíšu. A třeba se mi rozleží, že nemá cenu psát pro půl ticíce němců, kteří sice čtou, ale nereagují a  tohle je poslední blog. I když tomu tak docela nevěřím, že by to tak dopadlo. 

Ale kdyby jo, tak " Děkuji, bylo to krásné, děkuji!"

www.youtube.com/watch?v=pnG06Tw9-CI

S přáním "jen houšť a větší kapky"

možná sbohem, možná na shledanou

Jirka B.

 

Diskusní téma: Děkuji, bylo to krásné, děkuji

Lázně

Jarka Jarvis | 30.04.2019

Doufám, že jedete do lázní civilizovaných, kde Vás nebudou namáčet do bahna. A s těmi procházkami opatrně. Jedna paní zhruba Vašeho věku začala před léty chodit 5 km denně, a dnes nikdo neví, kde je. Přeji přinejmenším zajímavý pobyt!

Přidat nový příspěvek