Role penisů v ovlivňování globalizace a role globalizace v ovlivňování penisů

30.03.2021 16:44

Role penisů v ovlivňování globalizace a role globalizace v ovlivňování penisů

V dnešním článku se zaměřím na problematiku velikosti penisů a její provázanost s globalizovaným světovým společenstvím.Nejdříve ale začnu na domácí půdě.

V parku na lavičce sedí muž a na klíně má malý tenisový kurt, kde trpaslíci hrají turnaj. Jiný pán to sleduje a se zaujetím se ptá, kde k tomu unikátu přišel. "Támhle od toho kouzelného dědečka," ukáže, "nabídl mi splnit jedno přání." Pán dohoní dědečka: "Prosím, mohl byste mi vykouzlit pytel doláčů?" - "Staň se," luskne dědeček prstem a zmizí. Před pánem se objeví pytel, rozevře ho a nevěří vlastním očím. Vrátí se na lavičku a člověku s tenisem si stěžuje: "Chtěl jsem doláče a vyčaroval mi koláče?! On je snad hluchej!" - "No jasně, že je. Musíte nahlas a zřetelně. Myslíte si snad, že já jsem chtěl třiceticentimetrový tenis?!?"

No a nyní ke dvěma neoddiskutovatelným příkladům vzájemné propojenosti velikosti penisu a celosvětové globalizace.

Na jedné z nejvytíženějších námořních tras v oblasti Suezkého kanálu došlo k uvíznutí obří kontejnerové lodi Ever Given a k úplnému zablokování této vodní cesty na takřka týden. Důsledkem byl kolaps námořní dopravy v tomto vytíženém úseku, téměř čtyři stovky čekajících lodí s nákladem, zpoždění v dodávkách, následný nedostatek surovin a produktů uvízlých na lodích, vícenáklady na čekání a prodloužení plavebních tras, kdy škoda byla odhadována na 200 miliard dolarů denně . Následky blokace kanálu se budou napravovat ještě několik dní. A kde je ten penis? Podle informací a záznamů serveru VesselFinder, který monitoruje polohy a plavební trasy plujících lodí, si kapitán krátil čekání na vplutí do Suezkého kanálu manévrováním, kdy pohyby lodi řídil tak, že ve výsledku vytvořil obrazec penisu velikosti několika desítek kilometrů čtverečních. https://twitter.com/VesselFinder/status/1374716424522977286/photo/1

Holt svět se mění. Když jsme coby kluci namalovali někde na zeď křídou <I>, tak jsme dostali maximálně nářez. Teď námořní kapitán vymaluje ve vlnách Rudého moře lodí obří penis a zablokuje se celosvětová ekonomika.

Další příklad, vzájemného ovlivňování globalizace a velikosti penisu je informace o tom, že mladá globální celosvětová ekologická aktivistka Greta Thunbergová přednesla na svém twiteru alarmující informace, že skrzevá globální znečišťování životního prostředí mají muži menší a deformované penisy. https://www.novinky.cz/muzi/clanek/greta-se-raduje-mensi-penisy-by-mohly-probudit-svet-40355243

Greta prý už se těší na příští demonstraci.

V té souvislosti jsem si vzpomněl na jednu historku z lékařského prostředí, kde se probíralo nějaké humánní infekční onemocnění obrnou, přenesené na prasata. Na instruktážním filmu byl zaznamenán ochrnutý vepř, který byl marně pobízen k pohybu. Komentář k záběru ochablého vepře byl „Nevstane, ani je li drážděn.“. A ze ztemnělého a tichého auditoria se ozval povzdech „To mně taky ne!“.

Takže je docela možné, že Gretou popisované "malé" penisy jsou docela v pořádku, jen ta Greta ….. .

Zdraví a přeje zdraví v dnešním globalizovaném světě

Jirka B.

 

Diskusní téma: Role penisů v ovlivňování globalizace a role globalizace v ovlivňování penisů

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek