Po čem „voní“ sex s migranty?

28.12.2017 12:39

Po čem „voní“ sex s migranty?

„Sex s běženci voní po jasmínu a je krásný“. To si myslí dobroserské britské feministky, které šíří toto heslo  tamního „angažovaného umělce“ Roberta Montgomeryho, které zavěsil v podobě plakátu na stěnu obchodního domu v Shoreditch ve východním Londýně. https://d.ibtimes.co.uk/en/full/1654285/shoreditch.jpg

Já osobně si myslím, že sex s migranty s sebou nese odér vlhké pižmoidní zapářky, ale tvrdit to nemohu, zkušenosti, na rozdíl od Roberta Montgomeryho a sexuálně vyhládlých dobroserských feministek, s ním nemám.

Asi největší zkušenosti s vůní migrantského sexu mají desítky a stovky znásilněných žen po celé „migranten wilkommen“ Evropě.

Myslím, že s jasmínovou vůní by nesouhlasila ani polská oběť hromadného migrantského znásilnění v Itálii. Nevím, co cítila, když se na ní střídali a občas jí rozkrok vymáchali v moři, aby je nedřel písek do penisů, ano, takto to znásilnění probíhalo, nevím, co cítila, když ji hodili do moře utopit, aby spláchli stopy a zbavili se oběti.

Předpokládám ale, že jasmín necítila sedmnáctiletá oběť nedávného kolektivního znásilnění ve švédském Malmö, které „váleční běženci“ na závěr znásilnění polili klín hořlavinou a zapálili. Jestli ze zvrhlého sadizmu, nebo pragmaticky, aby ztížili sběr důkazního materiálu, to nevím. Myslím, že tato oběť asi cítila nejspíše pach krve a spáleného masa.

A to jsou jen vybrané příklady a jenom z těch, které přežily.

Například patnáctiletá Němka, napadená a ubodaná údajně stejně starým Afgháncem minulý týden v obchodě na západě Německa, tuto multikulturní konfrontaci, jako mnohá, nepřežila.

U nás je zatím klidněji, i když i u nás ve stejný čas došlo k pobodání a pořezání dvou mužů, kteří se zastali čtyřčlenným migrantským gangem napadené ženy v Brně.

To, že je u nás klidněji, je dáno tím, že koncentrace migrantů z Afriky, Blízkého Východu a Afganistanu u nás nedosáhla kritickou míru oněch 5 %. Udržme si tuto kontrolovatelnou hranici. Nenechme si vnutit vůli EU. Ani za „cukr“, ani pod hrozbou „biče“! Byť za cenu vystoupení.

Jirka B.

Diskusní téma: Po čem „voní“ sex s migranty?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek