Nevím, co dál

21.08.2023 16:31

Už jsem sem nepsal takřka tři neděle a nějak mne to zde ke psaní stále netáhne. Je únavné snažit se něco napsat a při tom nemít žádnou odezvu, jen nějaké signály ze statistiky, kde sice návštěvnost poklesla, ale i v době absence nových příspěvků jsou zde návštěvy v rázu stovek jednotlivých návštěvníků a zhruba dvojnásobek přečtených článků denně. Takže zkusím takový experiment. Pokládám otázku, zda mám , či nemám pokračovat v psaní na tento blog.

Pokud do týdne nedostanu alespoň pět reakcí v diskuzi, ať už kladných, či záporných, ukončím pravidelné psaní na tomto blogu, což bude patrně znamenat jeho klinickou smrt. Takže uvidíme za týden.

Zdraví a přeje zdraví

Jirka B.

Diskusní téma: Nevím, co dál

Možná to je jenom

Jarka Jarvis | 27.08.2023

takový menší "writer's block?" Soudíc z historie, v pět reakcí asi doufat nemůžete. Tohle je ale VÁŠ blog, a zatnout mu tipec můžete jenom VY - nikoliv Vaši čtenáři. Jestli opravdu chcete odezvy, zkuste dát pár článků na Facebook (já vím, já vím, ale člověk někdy musí udělat kompromis). Stačí se podívat na diskuze pod příspěvky Jirky Hermánka, aby se z nich jednomu zatočila hlava.

Re: Možná to je jenom

Jirka B. | 28.08.2023

Děkuji za reakci. Mám "psací blok", což má více důvodů. Prostě je jednak nepoměr mezi podněty a potřebnou frekvencí článků, jednak je malá čtenářská odpověď, tudíž chybí možnost diskuze i nová inspirace, to vše ale za stále poměrnéě vysoké návštěvnosti i čtenosti, dále jsem se ponořil do diskuzí na Seznamu a Novinkách, takže se vypíšu dost, rychleji, aktuálněji atd. a nejsem uvázán k pravidelné nutnosti udržování běhu blogu tak, jako minulých pár let. jak to vypadá, asi mne nereakce čtenářů osvobodí.
Přeje hodně zdraví a zdraví Jirka B.

Přidat nový příspěvek