Na shledanou v lepších časech?

18.12.2020 09:59

Na shledanou v lepších časech? Asi ne. Myslím, že lepší časy už nebudou, že si tuto možnost lidstvo prošustrovalo. Takže snad alespoň na shledanou po Novém roce.

V posledních dvou měsících skokově stoupl zájem o tento blogový prostor. Individuální denní návštěvnost se pohybuje okolo 350 přístupů denně, počet přečtených stránek se pohybuje okolo 1500 denně a tak mi systém poskytující mi serverové služby hlásí, že  jsem na pokraji vyčerpání limitu přenesených dat v tomto měsící.

Z toho vyplývá, že brzy se do konce měsíce odmlčím. Takže:

Všem lidem dobré vůle přeji k Vánocům a do nového roku to nejlepší, alespoň zdraví, teplé jídlo, teplou vodu a teplou postel a někoho blízkého po ruce a těm, kterým dobrá vůle chybí, přeji to, co si zaslouží.

Opatrujte se, kašlete na konzum a rozjímejte o tom, co je v životě důležité.

Zdraví a přeje zdraví

Jirka B.

Diskusní téma: Na shledanou v lepších časech?

Vánoce

matka | 22.12.2020

Přeji pokud možno klidné a zdravé vánoce.

U nás se to poslední měsíce sype jak domeček z karet.
Jedni se po včasné říjnové izolaci uzdraví, doléčují nejen covidové, ale i pooperační následky (vícenásovné operace více členů rodiny během pár dnů). Další, je čerstvě po ant. testech, kdo a kdy byl přenášejícím autobuskem, těžko říci,.... a tak další nejspíš testy čekají, pokud nebude ten test odeslaný na PCR negativní. Prý je 15 % šance.
Nu, snad bude líp.

Re: Vánoce

Jirka B. | 22.12.2020

Přes všechna opatření, která se snažíme dodržovat jsme se stali "kontaktem", byli jsme po pár dnech, kdy jsme už dobrovolně dodržovali karantenu, vytrasováni a pět členů rodiny se včera podrobilo testům. Dnes jsme dostali pět potěšujících odpovědí, že jsme všichni kontakti negativní. Přesto budou Vánoce v částečné odluce, což mi vadí hlavně u vnoučat. Ale nejde o datum, ale o lidi, tak se sejdeme nějak a někdy později.
Přeji vyřešení problémů a lepší příští.
Jirka B.

Re: Re: Vánoce

matka | 25.12.2020

Starší dcerka s rodinou již covid prodělala v říjnu a listopadu,, kde se nakazila netuší, dostala to buď přes bezpříznakového a prý negativního syna ze ze školky, nebo z nemocnice při první operaci,..

Mladší dcerka příznaky 22.12.. zaplatila si testy, je pozitivní, u je sama na bytě v Brně, varovala nás i všechny spolupracovníky, od kterých to mohla chytnout, nebo oni od ní, někteří jsou pozitivní, jiní nikoliv. Zvládá s bolestmi hlavy, kloubů, již bez kašle a bez vyšší horečky zatím, tak snad to tak půjde i nadále.
U nás byla 18-20.12., izolovali jsme se také, zatím jsme bez příznaků, na testy termín až po neděli.
A tak jsme na svátky sami doma, děti a vnuky vidíme jen z okna, když tak, dcerka zabezpečí nákup pečiva... tož uvidíme,
Pooperační stavy uspokojující, na žluťák to není, pokud tam bude chtít další konzultaci, tak v březnu, náš špitál podle nich postupoval správně a na převazy a kontrolu tam jezdí i o svátcích.
Takže přece jen kapku optimismu k uzdravení vidím.
A čekají mne zuby, ale asi to odložím, abych tam nechytla, co nechci.

A Vám blahopřeji k negativitě, není oč stát. Děti to sice zvládají, ale u nás by to mohl být problém,...
Zdena

Re: Re: Re: Vánoce

Jirka B. | 27.12.2020

Díky.
Ať se Vám všechno dobře vyřeší

Na shledanou v lepších časech?

Eva Matoušková | 18.12.2020

Jirko,
nerozumím tomu, proč musíš přerušit psaní tady na blogu, je to škoda. Ale v příštím roce se tady zase sejdeme, tedy jestli to ve zdraví přežijeme….
Přijmi tedy ode mne přání všeho nejlepšího, poklidné Vánoce, do roku 2021 veselou mysl, která pomáhá zachovat si zdraví duševní a tím i z velké části i tělesné.
Zdravím! Eva
https://www.youtube.com/watch?v=S-c-xep99Kc&list=OLAK5uy_m_sNFlxKekp-X8NvDblLmOtoEm6HX4SXs&index=1

Re: Na shledanou v lepších časech?

Jirka B. | 18.12.2020

Ahoj Evo, u poskytovatele služby tomuto blogu mám měsíčně 1GB kapacity přenosu dat zadarmo. A vzhledem k provozu (čtení, psaní, stahování odkazů atd), který za poslední měsíce zdvojnásobil, je příděl kapacity dat malý na to, abych s ním vystačil na celý měsíc. Mohl bych si přikoupit další objem, ale já jsem na to skoupý, abych blogoval nákladem vlastním. Tak holt musím omezit objem a frekvenci produkce. Ještě mi zbývá něco málo bajtů, sám jsem zvědavý, co se stane, až budou vyčerpány. Ale po Novém roce snad budu mít zase možnost publikace nějakých článků. Takže zatím hezké Vánoce a ať je příští rok alespoň dobrý, když už ne chvalitebný, nebo výborný.
Jirka B.

Přidat nový příspěvek