Mladý migrant znásilnil poníka

14.11.2017 22:42

Mladý migrant znásilnil poníka

Podle mediální informace souložil  minulý pátek ve tři hodiny odpoledne 23letý syrský migrant v dětském zooparku v Berlíně s poníkem. Byl zadržen a obviněn z pohoršování veřejnosti a z ubližování zvířeti. Asi padl ke své smůle při svém počínání do rukou xenofobům, krajním pravičákům a odpůrcům multikulturního obohacování. Možná nám dobroserové vysvětlí, že je to veskrze hodný člověk, který má rád zvířata a celý incident je nedorozumění, když Syřan penetroval poníka(nebo ponici?) omylem, když  na zvíře nasedal a klopýtl celý vzrušený očekávanou jízdou.

V Kalifornii opět někdo střílel do lidí a 4 zastřelil.Mezi zraněnými jsou i děti mateřské a základní školy. Od poslední  masové střelby v USAs třemi desítkami mrtvých uběhl sotva týden.

Za poslední týden spáchalo sebevraždu 8 příslušníků francouzské policie. Příčinou stoupajícího trendu sebevražednosti mezi policisty ve Francii je mimo jiné i psychický tlak v souvislosti s islámským terorizmem.

Zemřel 39letý český veterán, který byl před třemi lety zraněn v boji v Afghanistánu. Kdo a proč ho poslal do Afghanistánu zbraněmi vnucovat tamním lidem jim zcela cizí a s tamní společností nekompatibilní sociální a politickou kulturu?

Jirka B.

Diskusní téma: Mladý migrant znásilnil poníka

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek