Re: Vylézám ze stinného kouta

Jirka B. | 22.12.2016

Děkuji Vám, paní Jarko, za reakci. Samozřejmě, že vedení BBLN ze strany adminů, tedy vydavatele, bylo slabé a tendenční. Ovšem to nic nemění na tom, že BBLN byl pod vlivem jisté skupiny lidí typu Trizuljaka, Tomse, Nováčkové, dříve Hejnů a spol., kteří měli rozhodující vliv, kterým formovali atmosféru BBLN. O jejich lidských "kvalitách" nemám iluze. Byli VIPy a ovlivňovali rozhodování adminek. A ty odstraňovali na jejich popud opozici, takže nebyly připouštěny vyargumentované odporující názory. A tak " na rohu ulice vrah o morálce káže" a není nikdo, kdo by řekl, že "císař je nahý". A oni nazí jsou, ačkoli si navzájem a spolu s klakou vzájemně pochvalují své ohávení. A v diskuzi diskutují drmed, Čech, Nuli, Zuzka a Balvín. Tak co se dá čekat za výsledek?! těch pár inteligentních a slušných to nevytrhlo. Tolik k BBLN.
Jinak jsem rád, že jste se dokázala odhodlat k diskuzi. Opravdu bylo a je nepochopitelné, proč lidé zde jen četli ( a čtou jich z BBLN davy, mám o nich přehled a mohl bych je vyjmenovat řadou) a na venek předstírají, že nečtou, jen aby se se mnou "nezahodili". Hloupé, trapné, zbabělé.
Co se týká Vánoc, věřím, že budou hezké, i když máme v rodině jedno velmi těžké onemocnění s velmi špatnou prognózou, tedy nevíme ani dne, ani hodiny. Ale vzhledem k věku a stavu to není nic nepřirozeného, a tak je to nutno brát. Někdy je smrt vysvobozením.
Děkuji ještě jednou jak za reakci, tak za přání k Vánocům, které opětuji
Věřím, že budete i na dále číst mé blogy a věřím, že i diskutovat. A snad se přidají i další, kteří budou mít co říci..
Pozdravy do Kanady posílá, zdraví a přeje zdraví
Jirka B.

Přidat nový příspěvek